top of page
SSD schilder- en decoratiewerken

Binnenhuis schilder 
SINT-NIKLAAS

Binnenhuis schilder Sint-Niklaas

Binnenhuis schilder Sint-Niklaas - Bent u op zoek naar een erkende buitenhuis schilder in Sint-Niklaas? SSD schilderwerken is een schilderbedrijf die zowel binnen- als buitehuis schilderwerken uitvoeren. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor kleine renovatiewerken die nodig zijn om uw schilderproject tot een goed eind te brengen. Heeft u liever behangen dan schilderen? Dit kunnen we voor u onder handen nemen. Als u zoekt naar de beste schilders van Oost-Vlaanderen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De schilders van SSD schilderwerken hebben al meer dan 10 jaar ervaring in onze sector. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen en gaan vakkundig te werk zodat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is.

Wat verstaan we nu juist onder binnenhuis schilderwerken? Het kan gaan om het schilderen van uw muren of uw plafond. Ook het schilderen van trappen, ramen en binnendeuren hoort onder binnenhuis schilderwerken. Kortom, alles wat zich binnenin het huis bevindt en dat moet geschilderd worden behoort onder binnenhuis schilderwerken

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze offerte pagina of via telefoon. Nadat we ons eerste contact hebben gehad via het formulier of via telefoon krijgt u een offerte opgemaakt met de verkregen gegevens. Wilt u een exacte berekening van uw schilderproject? Dan kunnen we langskomen om alles op te meten en de materialen en kleuren bespreken. We staan u ook graag bij met gratis en vrijblijvend kleurenadvies. We werken samen met professionele kleurenadviseurs om u het beste advies te geven. We komen tot bij u al is het voor schilderwerken in Sint-Niklaas of in een ander gebied in Vlaanderen. 

Zoekt u een buitenhuis schilder? Dan kunt u ook zeker bij ons terecht. We nemen graag uw gevel of tuinhuis onder handen. Uw gevel kaleien brengt trouwens heel wat voordelen met zich mee. Het geeft een nieuwe uitstraling en beschermt uw woning tegen allerlei weersomstandigheden. Neem vandaag nog contact op om uw gratis offerte en advies aan te vragen. 

Binnenschilder Sint-Niklaas

BUITENHUIS 
SCHILDER

Zowel buiten schilderwerk voor nieuwbouw als renovatie woningen nemen wij onder handen.

BEHANGEN

Behangen is maatwerk waarbij we heel precies te werk gaan. Het geeft uw woning een creatieve en luxueuze look.

MOLUREN EN PLINTEN

U kunt uw woning een tikkeltje unieker maken door het plaatsen van moluren en plinten. Het zorgt ook voor een mooie en afgewerkte uitstraling. 

Onze DIENSTEN

Onze binnenhuis schilders geven uw woning een schilderbeurt met oog voor detail en een vakkundige afwerking. 

KLEINE RENOVATIEWERKEN

Voor kleine renovatiewerken zoals reparaties van muren en gyprocwerken kunt u ook bij ons terecht. 

Gevels kaleien heeft heel wat voordelen. Het geeft o.a. zowel een nieuwe uitstraling als een beschermlaag tegen vocht.

GEVELS KALEIEN

bottom of page