top of page
SSD schilder- en decoratiewerken

Schilder SINT-NIKLAAS

Schilder Sint-Niklaas SSD schilder- en decoratiewerken

Schilder Sint-Niklaas - Laat uw schilderwerken uitvoeren door een erkend schilderbedrijf uit Sint-Niklaas. SSD-schilderwerken is een erkend schilderbedrijf dat bekend staat voor het leveren van hoge kwaliteit schilderwerken. De schilders van SSD-schilderwerken hebben minstens 10 jaar ervaring en zijn opgeleid om vlekkeloos de werken uit te voeren. Dit nemen we heel letterlijk omdat we u garanderen dat alles vakkundig wordt uitgevoerd. Van meubelen en vloeren afdekken tot kleine renovatiewerken die uw schilderproject tot een goed eind brengen. 

We zijn inzetbaar voor alle schilderwerken in Sint-Niklaas of in geheel Vlaanderen. Zowel voor binnenhuis schilderwerken als buitenhuis schilderwerken. Met binnenhuis schilderwerken bedoelen we een trap, plafond of muur die geschilderd moet worden. Bij buitenhuis schilderwerken gaat het dan meestal om het verven van de gevel, de deuren en de ramen. Een verflaag kan namelijk uw gevel, deuren en ramen beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. 

De prijs van het schilderwerk hangt af van het soort materiaal dat je wenst te gebruiken en de oppervlakte die geschilderd moet worden of de duur van de uitvoering van het werk. Als u meer info wenst voor een schilder uit Sint-Niklaas dan kunt u een gedetailleerde offerte aanvragen. U kunt op onze offerte pagina uw project beschrijven en doorsturen via een formuliertje of u kunt ons gewoonweg opbellen. We zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld hebt over de kosten. Bovendien is de offerte volledig vrijblijvend en gratis. Onze schilders komen graag tot bij u indien u een exacte berekening wenst van de kosten.  

Naast binnen en buitenschilderwerken kunt u ook een schilder inzetten om te behangen. Door te behangen geeft u uw woning een luxueuze en creatieve uitstraling. Daarnaast kunt u ook unieke moluren en plinten installeren om uw woning toch nog een tikkeltje unieker te maken. 

U kunt bij ons, de beste schilders van Oost-Vlaanderen, terecht voor gratis advies, opmeting en offerte. Wij gaan graag aan de slag om een kosteloze offerte op te maken. Liever contact via telefoon? Bel ons gerust op. 

Schilders Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen

Zowel buiten schilderwerk voor nieuwbouw als renovatie woningen nemen wij onder handen.

BEHANGEN

Behangen is maatwerk waarbij we heel precies te werk gaan. Het geeft uw woning een creatieve en luxueuze look.

MOLUREN EN PLINTEN

U kunt uw woning een tikkeltje unieker maken door het plaatsen van moluren en plinten. Het zorgt ook voor een mooie en afgewerkte uitstraling. 

Onze DIENSTEN

Onze binnenhuis schilders geven uw woning een schilderbeurt met oog voor detail en een vakkundige afwerking. 

KLEINE RENOVATIEWERKEN

Voor kleine renovatiewerken zoals reparaties van muren en gyprocwerken kunt u ook bij ons terecht. 

Gevels kaleien heeft heel wat voordelen. Het geeft o.a. zowel een nieuwe uitstraling als een beschermlaag tegen vocht.

GEVELS KALEIEN

bottom of page