top of page
SSD schilder- en decoratiewerken

Buitenhuis SCHILDER

Buitenhuis schilder

Buitenhuis schilder - Uw woning schilderen behoort tot het onderhoud van uw woning. Het zorgt voor een meer wooncomfort en beschermt ook uw woning. Uw gevel kaleien bijvoorbeeld kan heel wat voordelen bieden. Het laat uw woning weer stralen alsof het gisteren gebouwd is en daarnaast zorgt het voor een beschermlaag die uw gevel beschermt tegen alle weersomstandigheden. Wacht niet te lang met het kaleien van uw gevel. Als u te lang wacht kan het onnodige onderhoudskosten met zich meebrengen. We adviseren u graag over al uw buitenhuis maar ook binnenhuis schilderwerken. We werken namelijk ook samen met professionele kleurenadviseurs. Daarnaast beschikken we over de beste schilders van Oost-Vlaanderen die minstens 10 jaar ervaring hebben in hun vakgebied. 

SSD schilderwerken Sint-Niklaas is al vertrouwd bij verscheidene architecten en particulieren. Vraag vandaag nog uw offerte aan via onze offerte pagina of telefonisch. We gaan graag voor u aan de slag met de verkregen gegevens om u een offerte op te maken. Wilt u liever een exacte berekening? Dat kan ook. We komen graag bij u langs om de opmeting te doen en de materialen en kleuren te bespreken. We gaan telkens vakkundig te werk om de hoogste kwaliteit en afwerking te leveren. 

Bij schilder- en decoratiewerken komen er ook meestal kleine renovatiewerken bij kijken. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze schilders zijn opgeleid om kleine renovatiewerken uit te voeren die nodig zijn om een schilderwerk vakkundig af te werken. Laat uw woning terug stralen en uw interieur uitblinken met de juiste schilderbeurt. Neem vandaag nog contact met ons op. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 8 uur en 19 uur. Passen deze uren voor u niet? Bel ons dan gerust op buiten de uren. De kans is groot dat u doorverbonden wordt met één van onze schilders die u kunnen verder helpen. 

Kwalitatieve afwerking buitenhuis schilder

Zowel buitenhuis schilderwerk voor nieuwbouw als renovatie woningen nemen wij onder handen.

BEHANGEN

Behangen is maatwerk waarbij we heel precies te werk gaan. Het geeft uw woning een creatieve en luxueuze look.

MOLUREN EN PLINTEN

U kunt uw woning een tikkeltje unieker maken door het plaatsen van moluren en plinten. Het zorgt ook voor een mooie en afgewerkte uitstraling. 

Onze DIENSTEN

Onze binnenhuis schilders geven uw woning een schilderbeurt met oog voor detail en een vakkundige afwerking. 

KLEINE RENOVATIEWERKEN

Voor kleine renovatiewerken zoals reparaties van muren en gyprocwerken kunt u ook bij ons terecht. 

Gevels kaleien heeft heel wat voordelen. Het geeft o.a. zowel een nieuwe uitstraling als een beschermlaag tegen vocht.

GEVELS KALEIEN

bottom of page