top of page
SSD schilder- en decoratiewerken

Schilderwerken SINT-NIKLAAS

Schilderwerken Sint-Niklaas

Schilderwerken Sint-Niklaas - SSD schilderwerken is gevestigd in Sint-Niklaas. Als u zoekt naar een schilder die uw schilderwerken in Sint-Niklaas of zelfs in heel Vlaanderen moet uitvoeren, dan bent u aan het juiste adres. SSD schilderwerken beschikt over de beste schilders van Oost-Vlaanderen, Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg en West-Brabant. Onze erkende schilders beschikken over minstens 10 jaar ervaring.

SSD schilderwerken Sint-Niklaas is veel meer dan een schilder firma. We staan in voor alle werken die te maken hebben met schilderen. Zowel binnenhuis schilderwerken als buitenhuis schilderwerken nemen we graag onder handen. Wilt u uw gevels kaleien? Daarvoor kunt ook bij ons terecht. Ook kleine renovatiewerken die nodig zijn om uw schilder project tot een goed eind te brengen. Is verf niet uw ding? Dan is behangen een luxueus alternatief. Behangprojecten nemen we ook graag onder handen. Wilt u uw woning toch nog een tikkeltje unieker maken en een luxueuze uitstraling geven? Dan zijn sierlijke moluren en plinten misschien een optie.

We garanderen een afwerking van de hoogste kwaliteit. We werken enkel met high-end producten zoals BOSS paints en werken samen met professionele kleurenadviseurs. Voor gratis advies en een gratis offerte kunt u altijd bij SSD schilderwerken Sint-Niklaas terecht. We komen graag tot bij u om heel het project en de aanpak te bespreken, zonder verplichtingen.  

Wanneer we aan de slag gaan zorgen we ervoor dat alle voorzorgmaatregelen worden genomen om bijvoorbeeld spatten te vermijden. De meubelen worden ingepakt, de vloeren worden afgedekt, de muren worden beplakt, noem maar op. Er wordt altijd gehandeld volgens de kunst van het beroep. Elk project wordt met zorg en met oog voor detail behandeld.

Bent u benieuwd naar onze prijs? Aarzel niet om uw offerte gratis online aan te vragen op onze offerte pagina. Wilt u liever direct een antwoorden op uw vragen krijgen? Bel ons gerust op. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 20 uur.

Schilderwerken Sint-Niklaas SSD schilder- en decoratiewerken

Zowel buiten schilderwerk voor nieuwbouw als renovatie woningen nemen wij onder handen.

BEHANGEN

Behangen is maatwerk waarbij we heel precies te werk gaan. Het geeft uw woning een creatieve en luxueuze look.

MOLUREN EN PLINTEN

U kunt uw woning een tikkeltje unieker maken door het plaatsen van moluren en plinten. Het zorgt ook voor een mooie en afgewerkte uitstraling. 

Onze DIENSTEN

Zoekt u een binnen schilder? We geven uw woning een schilderbeurt met oog voor detail en een vakkundige afwerking. 

KLEINE RENOVATIEWERKEN

Voor kleine renovatiewerken zoals reparaties van muren en gyprocwerken kunt u ook bij ons terecht. 

Gevels kaleien heeft heel wat voordelen. Het geeft o.a. zowel een nieuwe uitstraling als een beschermlaag tegen vocht.

GEVELS KALEIEN

bottom of page